About Projects

Projectmanagementbureau

About Projects is een veelzijdig projectbureau/projectmanagementbureau. De kernactiviteiten van onze open en transparante organisatie zijn, bedrijfsmatige huisvesting, projectinrichting, revitalisatie en facilitair onderhoud én beheer van objecten uiteenlopend van kantoren tot retail.

Onderscheidend door creativiteit

Onderscheid maken wij door ons creatief denkvermogen; het vermogen de eisen en wensen van de opdrachtgever te vertalen in een duidelijk opvallend resultaat! Dit in combinatie met kwaliteit en snelheid wat resulteert in een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding.

Projectmanagement

Wij kunnen u helpen bij het realiseren van uw projecten, vanaf het gezamenlijk bepalen van het budget, het opnemen van een programma van eisen (PvE), het realiseren van indelingsvoorstel middels architecten, het aanvragen van benodigde (bouw)vergunningen, het beoordelen van de diverse aanbiedingen, het inkopen van de verschillende diensten, het begeleidenvan de bouw, enz.

Facilitair management

Facilitair management betekent voor ons ``service verlening`` in de breedste zin van het woord. Een op uw wensen en eisen afgestelde aanpak, met daarin heldere afspraken en een duidelijke inzet van onze middelen.

Werkgever
Almere
11 - 25
nee


© 1999 - 2020 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
MTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie